Jouw Specialist in Dakgoten Schoonmaken!

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw dakgoten grondig te reinigen? Bij AH Pure Shine staan we voor je klaar! Gevestigd in het prachtige ‘s-Hertogenbosch bieden wij hoogwaardige diensten voor het schoonmaken van dakgoten voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Na het reinigen van de dakgoten kunnen wij ook onderhoudsarme bladvangers
installeren. Deze zorgen er voor dat er geen bladeren en mos in de dakgoot terecht komt, deze hoeft dus niet meer elk jaar schoon gemaakt te worden. Blad en Mos rolt er zo af voorkomt verstoppingen. Bij meerdere huizen in één straat 10% korting!

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op!

Laat AH Pure Shine jouw dakgoten weer laten stralen! Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek waarom wij dé keuze zijn voor dakgoten schoonmaken in ‘s-Hertogenbosch en omgeving. Met AH Pure Shine geniet je weer van een goed onderhouden pand en kun je zorgeloos genieten van een optimale waterafvoer!

Onze Diensten

Particuliere Dakgoten Schoonmaken

Laat jouw woning beschermen tegen verstoppingen en lekkages door regelmatig de dakgoten te laten reinigen. Wij zorgen voor een vakkundige reiniging, zodat jouw dakgoten weer optimaal functioneren.

Zakelijke Dakgoten Schoonmaken

Een goed onderhouden pand begint bij schone dakgoten. Met onze professionele service zorgen we voor een verzorgde uitstraling en voorkomen we mogelijke schade aan je bedrijfspand.

Preventief Onderhoud

Voorkom problemen zoals verstoppingen en lekkages door periodiek onderhoud in te plannen. Onze flexibele onderhoudsplannen zorgen ervoor dat jouw dakgoten in topconditie blijven, het hele jaar door.

0+
Tevreden klanten
0+
Ramen schoongemaakt
0%
Millieuvriendelijk

Waarom Kiezen voor AH Pure Shine?

  1. Professionele Expertise: Ons team van ervaren glazenwassers beschikt over de kennis en vaardigheden om jouw dakgoten op een professionele en efficiënte manier schoon te maken. Met gebruik van geavanceerde technieken zorgen we voor een grondige reiniging en optimale doorstroming.

  2. Betrouwbaarheid: Bij AH Pure Shine begrijpen we dat betrouwbaarheid cruciaal is. We komen op tijd en leveren hoogwaardige service met een glimlach. Je kunt op ons rekenen voor een nauwkeurige en tijdige uitvoering van de werkzaamheden.

  3. Veiligheid: Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Onze medewerkers zijn goed getraind in veiligheidsprocedures en maken gebruik van de juiste apparatuur om het schoonmaken van dakgoten veilig en effectief uit te voeren, zonder risico’s voor jou of je pand.

  4. Klantgerichte Aanpak: We streven naar maximale klanttevredenheid en luisteren naar jouw specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om een eenmalige reiniging of periodiek onderhoud, wij bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op jouw situatie.

Dakgoten perfect reinigen van blad en mos

€5,- per meter

Onderhoudsarme bladvangers voor dakgoten.
Na het reinigen van de dakgoten kunnen wij ook onderhoudsarme bladvangers installeren. Deze zorgen er voor dat er geen bladeren en mos in de dakgoot terecht komt, deze hoeft dus niet meer elk jaar schoon gemaakt te worden. Blad en Mos rolt er zo af voorkomt verstoppingen.

€20,- per stekkende meter incl dakgoten reinigen.

Buiten een straal van 15 km om ‘s-Hertogenbosch berekenen we voorrijkosten vanaf €35,-

Galerij

Offerte aanvragen

Buiten een straal van 15 km om ‘s-Hertogenbosch berekenen we voorrijkosten vanaf €35,-

Maak je keuze *