De eerste twee/drie keren

De eerste twee/drie keren dat uw ramen met een telescoopsysteem “ osmose water “ schoongemaakt wordt kan er tijdens het opdrogen mogelijk wat vuil van de gevel, uit roosters of onder de kozijnen weglekken. Dit is het vuil wat er al lang heeft gezeten omdat het op de ouderwetse manier van ramen wassen met een inwasser is gewassen.

Het kan voorkomen dat er toch nog een streep of vlek op uw raam zit nadat het opgedroogd is. Nadat het twee of drie keer met het telewash-systeem schoongemaakt is gaat al dit oude vuil vanuit de kozijnen ook verdwijnen en zullen uw ramen smetteloos opdrogen. Uw ramen zullen dan dus schoner zijn dan voorheen, omdat zelfs het vuil waar de glazenwasser eerst niet bij kon, nu verdwijnt!

Arpad Halberstadt

Eigenaar

Hoe het in zijn werking gaat

We hebben een 500 liter osmosewater tank in de auto en kunnen we hiermee uw ramen en of het houtwerk schoonmaken. Het osmosewater wordt met behulp van een pomp door een slang langs de telescoopsteel naar een speciale borstel gepompt waaruit het osmosewater op uw ramen sproeit. De kozijnen en ramen worden eerst schoongemaakt met een speciaal voor ramen en kozijnen geschikte borstel, dan wordt het nagespoeld met het pure osmosewater en uw ramen drogen vanzelf op nadrogen is niet meer nodig oftewel….

Glasbewassing voor een streeploos resultaat!