Jouw Expert in Rolluiken Wassen!

Op zoek naar een betrouwbare partner om jouw rolluiken weer te laten stralen? Bij AH Pure Shine zijn we gespecialiseerd in het reinigen van rolluiken voor zowel particuliere als zakelijke klanten in ‘s-Hertogenbosch en omgeving.

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op!

Laat AH Pure Shine het zware werk doen, zodat jouw rolluiken er weer als nieuw uitzien. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en ontdek zelf waarom wij dé keuze zijn voor rolluiken wassen.

Onze Diensten

Particuliere Rolluikenwasservic

Laat jouw woning er weer als nieuw uitzien met onze professionele rolluikenwasservice. We reinigen grondig en zorgvuldig, zodat jouw rolluiken weer hun oorspronkelijke glans terugkrijgen.

Zakelijke Rolluikenwasservic

Behoud een professionele uitstraling voor jouw bedrijfspand met schone rolluiken. We werken samen met bedrijven van alle groottes en zorgen voor een verzorgde en representatieve uitstraling.

Periodiek Onderhoud

Voorkom ophoping van vuil en verleng de levensduur van jouw rolluiken door regelmatig onderhoud in te plannen. We bieden flexibele onderhoudsprogramma’s die passen bij jouw behoeften en budget.

0+
Tevreden klanten
0+
Ramen schoongemaakt
0%
Millieuvriendelijk

Waarom Kiezen voor AH Pure Shine?

  1. Professionele Aanpak: Ons team van ervaren professionals staat klaar om jouw rolluiken te reinigen met expertise en precisie. We gebruiken geavanceerde technieken en hoogwaardige reinigingsmiddelen om een glanzend resultaat te garanderen.

  2. Betrouwbaarheid: Bij AH Pure Shine begrijpen we dat jouw rolluiken een belangrijk onderdeel zijn van jouw pand. Daarom zijn we punctueel en betrouwbaar in het nakomen van afspraken, zodat jouw rolluiken altijd op tijd gereinigd worden.

  3. Veiligheid voorop: Veiligheid is onze prioriteit. Onze medewerkers zijn volledig getraind in veiligheidsprocedures en maken gebruik van de juiste uitrusting om elke klus veilig uit te voeren, ongeacht de hoogte of locatie van de rolluiken.

  4. Maatwerkoplossingen: Elk pand is uniek en verdient een oplossing op maat. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke wensen en eisen, of het nu gaat om eenmalige reiniging of periodiek onderhoud.

Rolluiken reinigen prijs

1-2 m2 € 80,- 4-5 m2 €110,-
2-3 m2 € 90,- 5-6 m2 €120,-
3-4 m2 € 100,- 6-7 m2 €130,-

Daarboven €18,- per m2
Prijzen zijn inclusief binnen en buitenzijde reinigen.
Daarnaast worden ook de kap en geleiders machinaal gepolijst.

Galerij

Offerte aanvragen

Buiten een straal van 15 km om ‘s-Hertogenbosch berekenen we voorrijkosten vanaf €35,-

Maak je keuze *